top of page

Dance Workshops

Public·284 members

Sia Enko
Sia Enko

Повний асортимент жіночого одягу на сайті

Нещодавно зрозуміла, що хочу знайти базові речі українського виробництва, але не знаю, де краще дивитися повний асортимент. Мене цікавлять як плаття, так і трикотажні моделі для щоденного носіння. Часто буває, що на різних ресурсах представлено лише кілька позицій, і важко зрозуміти, що ще є в колекції. Для мене важливо, щоб можна було спокійно переглянути всі категорії без поспіху. Також завжди читаю інформацію про бренд і дивлюся відгуки, бо це допомагає прийняти рішення. Хочеться знайти ресурс, де все структуровано і зрозуміло. Якщо хтось уже переглядав повний каталог українського бренду, буду вдячна за підказку.

8 Views
Steven Lon
Steven Lon
yesterday

Особисто я, коли підбирала сукню, дивилася повний асортимент саме на сайті 25 Union, бо там представлені всі категорії жіночого одягу. Є окремі розділи з платтями та светрами, що дозволяє швидко перейти до потрібного типу речей. Мені сподобалося, що кожна модель має фото і зазначений склад матеріалів, тому можна одразу зрозуміти, з чого виготовлена річ. Також на сторінці про бренд вказано, що він заснований у 2019 році та має власне виробництво. Перед покупкою я уважно переглянула розділ із відгуками, щоб краще зорієнтуватися. Навігація досить проста, тому легко переходити між категоріями і порівнювати фасони. У результаті я змогла зробити вибір без зайвих сумнівів.

Members

MAYA Youth in Performing Arts acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, waters and community. We pay our respects to Elders past and present and emerging whose continuing culture has protected and nurtured country since time immemorial. Indigenous sovereignty has never been ceded.

• Facebook
  • Instagram

©2020 by MAYA Youth in Performing Arts. Created with AK Productions.

bottom of page